Missa inte USA-veckor på ComeOn

Trump eller Clinton? Vem vinner och vem förlorar? Just som intresset runt presidentvalet är som störst, är det USA-veckor på ComeOn. Det innebär bland annat att du kan vara med och tävla om en exklusiv resa för två till drömlandet USA!

Hur det går till? Busenkelt. Delta i de utvalda spelen på ComeOn. Antingen vinner du och får en bonus, eller så förlorar du och kammar då istället hem en lott till dragningen om USA-resan. Med andra ord – du kan inte förlora!
Det är inte allt. Det kommer att finnas en mängd spännande bonusar som du som spelare har chans på. Freespins och reloadbonusar, allt för att göra ComeOn lite mer spännande och aptitretande! ComeOn bjuder som alltid på en generös välkomstbonus. Just nu är den lite extra generös. Förutom 10 free spins på casinospelet Starburst får du välja mellan två

USA-paket:

  • Dubbla insatsen upp till 3000 kr, eller
  • sätt in 100 kr och få 500 kr att spela för.

Dessutom får du ett hemligt USA-paket hem till brevlådan 3-4 dagar efter din registrering!
Det är svårt att hitta någonting negativt med ComeOns USA-veckor. Hur du än vrider och vänder på steken så kommer du ut på andra sidan som vinnare. Du har inte bara möjlighet att spela spännande online-spel utan har även chansen att vinna en exklusiv resa för två till USA. Så vad väntar du på?
När höstmörkret sänker sig över Sverige och man lägger ytterligare en vedklabb på brasan i hopp om att driva bort mörker och köld – det är då det är hög tid att packa flight-casen och beställa en taxi till Arlanda. Next stop USA. Så för att sammanfatta: Spela de utvalda spelen på ComeOn. En lott vid förlust. Vinn så många lotter som möjligt. Flest lotter vinner. Du har t.o.m. 11 november på dig.